Snowboarden: 6 Tips Voor Beginners

Een jongen leert snowboarden in Sölden in Oostenrijk.

Naarmate de winter nadert, begin je er misschien over na te denken om te leren snowboarden. Hoewel ik een grote voorliefde voor skiën heb, heb ik een paar jaar geleden besloten om mijn ski’s in the ruilen voor slechts één board en ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik hou van mijn strakke laarzen, de wind en de sneeuw tegen mijn gezicht en het gevoel van snelheid bij het afdalen van de hellingen.

“Snowboarden: 6 Tips Voor Beginners” verder lezen

Skiën versus snowboarden: wat is gemakkelijker te leren als je een beginner bent?

A skier and snowboarder go on a winter adventure in the mountains.

Als beginner stel ik mezelf vaak dezelfde vraag: skiën of snowboarden, wat is gemakkelijker? Deze terugkerende nieuwsgierigheid bracht me ertoe om rond te vragen bij mijn beste vrienden, familie en collega’s. Geen enkel antwoord leek me echter te overtuigen. Op dat moment besloot ik om zelf uit te zoeken wat de ultieme sneeuwsport is.

“Skiën versus snowboarden: wat is gemakkelijker te leren als je een beginner bent?” verder lezen

Leren skiën in Winterberg: Wat kun je verwachten als je Winterberg kiest voor je volgende wintersport vakantie?

Een groep skiërs die zich op een skipiste bevinden en klaar zijn om te leren skiën in Winterberg.
©Skischule Kahler Asten

Skiën in Winterberg: 28 km pistes en gegarandeerde sneeuw van december tot maart, een leuk Kinderland en 3 door CheckYeti aanbevolen skischolen, dit is wat iedereen die wil leren skiën in Winterberg te wachten staat. In het artikel kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om het beste uit je vakantie in Winterberg te krijgen. Je vindt er een beschrijving van de locatie en een inleiding tot de beste skipistes waar je kunt leren skiën in Winterberg, evenals een korte beschrijving van de verschillende skischolen zodat je de skischool kunt kiezen die het beste bij je past.

“Leren skiën in Winterberg: Wat kun je verwachten als je Winterberg kiest voor je volgende wintersport vakantie?” verder lezen