CheckYeti & ZIENER Winter Winactie – november 2019

Boek je skilessen bij CheckYeti, de nummer 1 voor het boeken van skischolen, en win een ZIENER ski-outfit voor je kind!

Willen je kinderen leren skiën zoals de professionals? Dit is hun kans om van de bergen te roetsjen net als de kampioenen! Maak gebruik van onze exclusieve samenwerking met ZIENER, officiële leverancier van de Duitse skibond.

Onder alle ski-fans die in november 2019 skilessen boeken voor hun kind verloten we twee prijzen, bestaande uit 1 ZIENER JUNIOR ski-outfit!

Het ZIENER familiebedrijf is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in innovatieve handschoenen en kleding voor de skisector. Met de bedrijfsfilosofie „Made by Pros“ heeft ZIENER slechts één doel: om uitzonderlijke producten voor sport-enthousiasten te ontwikkelen in samenwerking met topatleten zoals Felix Neureuther, één van Duitsland’s meest succesvolle skiërs in het wereldbekercircuit. Tegenwoordig is ZIENER één van de marktleiders in het wintersportsegment en officiële leverancier voor de Duitse skibond (DSV) en diverse nationale en internationale skibonden.

Wat kun je winnen?

Een jong meisje in een roze ski-outfit.

Pretty in Pink – de outfit voor meisjes

Deze ZIENER outfit (maat 140), bestaat uit de ABELLA JUNIOR ski-jas en de ARE JUNIOR skibroek en is ideaal voor sportieve meisjes die graag opvallen op de piste. De jas heeft een aantal unieke elementen zoals een warme binnenvoering op de rug, getaperde naden, poederrok, elastische binnenmouwen en een speciale jaszak voor de skibril en skipas. De hoge snit van de broek en verstelbare broekband zorgen voor extra comfort. De complete outfit is voorzien van het ZIENER AQUASHIELD® membraan en biedt optimale bescherming tegen de kou op de berg.

Een jongen in een camouflage outfit skiet van de piste.

Grey Mountain print – de outfit voor jongens

Deze coole ZIENER outfit voor jongens (maat 140) bestaat uit de AVAN JUNIOR ski-jas en de ANDO JUNIOR skibroek. De jas heeft een aantal unieke kenmerken, zoals een warme binnenvoering op de rug, getaperde zomen, poederrok, elastische binnenmouwen en een speciale jaszak voor de skibril en skipas. De hoge snit van de broek en verstelbare broekband zorgen voor extra comfort. De complete outfit is voorzien van het ZIENER AQUASHIELD® membraan en zorgt ervoor dat je kind warm en droog blijft op de piste.

Zo maak je kans: Boek je kinderskilessen bij CheckYeti in de maand november om automatisch deel te nemen aan de trekking, en maak kans op een nieuwe ski-outfit voor je kind!

BOEK kinderskilessen & WIN een ski-outfit voor je kind >

De actie eindigt op 30 november 2019 om 23:59 (CET). De winnaars worden uiterlijk 8 december 2019 per e-mail gecontacteerd. Veel geluk!

Juridische stappen zijn uitgesloten.

Algemene Voorwaarden van deelname:
Het privacybeleid van CheckYeti is van toepassing.

Door deel te nemen aan de actie ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens worden opgeslagen en verwerkt en dat er per e-mail contact met je kan worden opgenomen voor informatie en voor reclamedoeleinden. Je kunt je toestemming op elk moment weer intrekken. Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wet en op zorgvuldige wijze verwerkt. Door deel te nemen geef je toestemming tot de overdracht van informatie per elektronische post (e-mail, enz.). De verzamelde data wordt overgedragen aan Franz Ziener GmbH & Co. KG en opgeslagen door Franz Ziener GmbH & Co. KG met dezelfde doeleinden. De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle geaccepteerde boekingen voor 01.12.2019. Juridische stappen zijn uitgesloten. De winnaars hebben 48 uur de tijd om te reageren en de prijs in ontvangst te nemen, anders vindt er een nieuwe trekking plaats en gaat de prijs naar de eerstvolgende. De prijs wordt per post naar de winnaars gestuurd. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk.

Er is voor mij niets mooiers dan met sneeuw bedekte bergen. Tijdens de wintermaanden grijp ik dan ook elke kans om de stad achter me te laten en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Meer avontuur & reisinspiratie
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontdek onze zomer- en winteractiviteiten met speciale aanbiedingen op maat.