Leren skiën bij de top 3 skischolen in Zell am See

Zell am See is een wintersportplaats in het hart van het skigebied Zell am See-Kaprun. Dit stadje heeft alles wat je nodig hebt voor een fantastische skivakantie in Oostenrijk: prachtige natuur, leuke activiteiten op en buiten de piste, en een gezellige après-ski.

Dit veelzijdige skigebied is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De skischolen in Zell am See bieden dan ook een ruim aanbod aan lessen, maar door die grote keus kan het lastig zijn om een les te vinden die bij jou past.

Om je een handje te helpen heeft het team van CheckYeti de top 3 skischolen in Zell am See voor je op een rijtje gezet en geven we je informatie over de lessen die ze aanbieden en de verschillende prijzen van ski- en snowboardlessen.

Wat kosten skilessen in Zell am See?

De skischolen in Zell am See staan bekend om hun hoge kwaliteit. De groepslessen voor zowel kinderen als volwassenen duren 4 uur per dag en het is mogelijk om cursussen van 3, 4 of 5 dagen te boeken. Groepslessen zijn al verkrijgbaar vanaf € 46 per dag en skilessen met een privéleraar vanaf € 65 per uur.

 KinderenVolwassenen
Skilessen - groepvanaf € 46 per dagvanaf € 46 per dag
Skilessen - privévanaf € 65 per uurvanaf € 65 per uur
Snowboardlessen - groepvanaf € 46 per dagvanaf € 46 per dag
Snowboardlessen - privévanaf € 65 per uurvanaf € 65 per uur

Skischule Zell am See: perfect voor de kleintjes

 Een groepje leerlingen volgt hun skilerares tijdens een skiles met een van de skischolen in Zell am See.
Een groepsles is de leukste manier voor kinderen om kennis te maken met het skiën © Ski- & Snowboardschule Zell am See

Skischule Zell am See werd in 1945 opgericht en is met een team van bijna 120 skileraren één van de grootste skischolen in Oostenrijk. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij deze skischool leren skiën.

In veel skigebieden beginnen skilessen op zondag of maandag, maar dit is één van de skischolen in Zell am See waar zowel beginners als gevorderden dagelijks aan skilessen kunnen beginnen. De professionele skileraren zorgen ervoor dat de kinderen les krijgen met leeftijdgenootjes die hetzelfde ervaringsniveau hebben.

Beginners leren in het kinderland op speelse wijze de basistechnieken van het skiën en kinderen met ervaring verbeteren hun vaardigheden op de pistes van Zell am See. Plezier staat bij alle lessen centraal en samen met Schmidolin de draak, de mascotte van het skigebied, beleven de kinderen spannende avonturen in het gezellige Zell am See.

Skischule Zell am See Outdo: ideaal voor tieners en volwassenen

Een leerling volgt zijn skileraar op de piste van Zell am See.
Dankzij het gevarieerde aanbod aan pistes is Zell am See geschikt voor elk type skiër © Skischule Zell am See Outdo

Skischule Zell am See Outdo is in 2006 opgericht en staat onder leiding van Michael Andersen. Deze skischool beschikt over een internationaal team van skileraren en biedt skilessen aan in meerdere talen, waaronder het Nederlands.

Tieners en volwassenen kunnen bij Skischule Zell am See Outdo kiezen voor een cursus van 3 of 5 dagen. Beginners leren in het oefengebied eerst de basis van het skiën zoals het glijden en remmen voordat ze op de blauwe hellingen verder kunnen oefenen.

De skischolen in Zell am See zijn trots op hun prachtige skigebied en dat is in de lessen terug te merken. De skileraren van Skischule Zell am See Outdo geven veel tips over het skigebied van Zell am See zodat leerlingen na de cursus zelf de mooie pistes kunnen ontdekken.

Skischule Entleitner: de specialist in privélessen

Een privéleraar maakt een selfie met zijn leerlingen in het skigebied van Zell am See.
Voor vrienden die samen willen leren skiën is een privéleraar ideaal © Skischule Entleitner

Skischule Entleitner is opgericht in 1974. Dit kleine team van ervaren skileraren biedt privélessen aan voor skiërs van elk niveau. Beginners zullen merken dat ze door deze persoonlijke begeleiding snel vooruitgang boeken. Al een tijdje niet meer geskied? Privélessen zijn een geweldige manier om vergeten skivaardigheden weer op te frissen.

De skileraren creëren een ontspannen sfeer waarbij skiërs zich snel thuisvoelen. Deze skischool is dan ook een aanrader voor volwassenen die graag willen leren skiën, maar tegelijkertijd een beetje bang zijn om voor het eerst op de latten te staan. De skileraren stellen alle leerlingen op hun gemak en bezorgen hun gasten een onvergetelijke tijd.

Vrienden die samen skiles willen volgen, kunnen natuurlijk ook een privéleraar boeken. Bij deze skischool kunnen 5 personen samen privéles volgen. Zo deel je niet alleen de kosten, maar ook het lesplezier!

Overige skischolen in Zell am See

    • Skischule Bewegt Kaprun
    • Ski- & Snowboardschule Kaprun Schermer

 

Als klein meisje in Nederland was ik al gefascineerd door sneeuw en de bergen. Deze liefde is nooit verdwenen en het is dan ook geen verrassing dat ik nu in Oostenrijk woon zodat ik van de prachtige winters kan genieten.

 

Meer avontuur & reisinspiratie
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontdek onze zomer- en winteractiviteiten met speciale aanbiedingen op maat.