CheckYeti verhoogt jouw vakantiebudget

Wat zou je zeggen van € 500 extra vakantiegeld? Boek jouw skilessen op CheckYeti – de nummer 1 voor het boeken van skilessen – en wie weet ben je wel de gelukkig winnaar van onze vakantiegeldverloting.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: boek je lessen voor 12 januari om automatisch deel te nemen en maak kans op € 500!

Boek nu je skilessen en win € 500 > 

Een groep vrienden in de sneeuw.

De actie eindigt op 12 januari 2020 om 23:59 (CET). De winnaar wordt uiterlijk 22 januari 2020 per e-mail gecontacteerd. Veel geluk!

Juridische stappen zijn uitgesloten.

Algemene Voorwaarden van deelname:
Het privacybeleid van CheckYeti is van toepassing.

  • Door deel te nemen aan de actie ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens worden opgeslagen en verwerkt en dat er per e-mail contact met je kan worden opgenomen voor informatie en voor reclamedoeleinden. Je kunt je toestemming op elk moment weer intrekken. Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wet en op zorgvuldige wijze verwerkt. Door deel te nemen geef je toestemming tot de overdracht van informatie per elektronische post (e-mail, enz.).
  • De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle geaccepteerde boekingen voor 12.01.2020. Juridische stappen zijn uitgesloten. De winnaars hebben 48 uur de tijd om te reageren en de prijs in ontvangst te nemen, anders vindt er een nieuwe trekking plaats en gaat de prijs naar de eerstvolgende.
  • De winnaar wordt uiterlijk 22 januari 2020 per e-mail gecontacteerd.

Er is voor mij niets mooiers dan met sneeuw bedekte bergen. Tijdens de wintermaanden grijp ik dan ook elke kans om de stad achter me te laten en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.