CheckYeti & ZIENER Winter Winactie – januari 2020

Boek je skilessen bij CheckYeti, de nummer 1 voor het boeken van skischolen, en win een paar handschoenen van ZIENER!

Speciaal voor onze klanten hebben we een exclusieve samenwerking georganiseerd met ZIENER, de officiële leverancier van de Duitse skibond.

Onder alle ski-fans die in januari 2020 skilessen boeken verloten we twee prijzen, bestaande uit een paar extra warme handschoenen van ZIENER!

Het ZIENER familiebedrijf is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in innovatieve handschoenen en kleding voor de skisector. Met de bedrijfsfilosofie „Made by Pros“ heeft ZIENER slechts één doel: om uitzonderlijke producten voor sport-enthousiasten te ontwikkelen in samenwerking met topatleten zoals Felix Neureuther, één van Duitsland’s meest succesvolle skiërs in het wereldbekercircuit. Tegenwoordig is ZIENER één van de marktleiders in het wintersportsegment en officiële leverancier van handschoenen voor de Duitse skibond (DSV) en diverse nationale en internationale skibonden.

Wat kun je winnen?

GLORRI AS® AW ALPINE HANDSCHOENEN

Deze sportieve, extra warme mannenhandshoenenen van ZIENER zijn super comfortabel. De warme voering van 100% alpen-wol zorgt voor een optimaal klimaat binnenin de handschoenen. Het water- en winddichte ZIENER AQUASHIELD® membraan garandeert bovendien dat je handen aangenaam warm en droog blijven, zelfs in de meest zware weersomstandigheden. Terwijl de zachte maar sterke leren palmen zorgen voor optimale grip en krachtoverdracht op je skistokken.

KRISTY AS® AW DAMES WANTEN

Deze moderne Ziener dames wanten zorgen ervoor dat jouw vingers deze winter warm en droog blijven. Uitzonderlijk aan deze wanten is het kleine zakje in de palm waarin een verwarmend kussentje gestoken kan worden, voor lekker warme handen – ook op de piste. De wanten zijn bovendien voorzien van het water- en winddichte ZIENER AQUASHIELD® membraan en zachte palmen van leer voor optimale grip.

Zo maak je kans: Boek je skilessen bij CheckYeti in de maand januari om automatisch deel te nemen aan de trekking, en maak kans op een spliksplinternieuw paar handschoenen!

BOEK nu je skilessen & WIN een paar ZIENER handschoenen >

De actie eindigt op 31 januari 2020 om 23:59 (CET). De winnaars worden uiterlijk 14 februari 2020 per e-mail gecontacteerd. Veel succes!

Juridische stappen zijn uitgesloten.

Algemene Voorwaarden van deelname:
Het privacybeleid van CheckYeti is van toepassing.

Door deel te nemen aan de actie ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens worden opgeslagen en verwerkt en dat er per e-mail contact met je kan worden opgenomen voor informatie en voor reclamedoeleinden. Je kunt je toestemming op elk moment weer intrekken. Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wet en op zorgvuldige wijze verwerkt. Door deel te nemen geef je toestemming tot de overdracht van informatie per elektronische post (e-mail, enz.). De verzamelde data wordt overgedragen aan Franz Ziener GmbH & Co. KG en opgeslagen door Franz Ziener GmbH & Co. KG met dezelfde doeleinden. De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle geaccepteerde boekingen voor 01.02.2020. Juridische stappen zijn uitgesloten. De winnaars hebben 48 uur de tijd om te reageren en de prijs in ontvangst te nemen, anders vindt er een nieuwe trekking plaats en gaat de prijs naar de eerstvolgende. De prijs wordt per post naar de winnaars gestuurd. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk.

Er is voor mij niets mooiers dan met sneeuw bedekte bergen. Tijdens de wintermaanden grijp ik dan ook elke kans om de stad achter me te laten en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Meer avontuur & reisinspiratie
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontdek onze zomer- en winteractiviteiten met speciale aanbiedingen op maat.